„Imádtam. Teljesen elvarázsolt és megbabonázott Jakabak története, a fantasztikus Rofusz Kinga illusztrációk, és úgy egyáltalán, az egész világ, a jófej kecskékkel, a hátborzongatóan kegyetlen nyestekkel, és tündéri pelékkel. Nem is tudom mikor olvastam utoljára olyan állatmesét, aminél azt éreztem, hogy egy felnőttet is tökéletesen elszórakoztat. Szerintem ez a könyv a kamaszkor határán egy olyan tökéletes olvasnivaló, ami izgulásra, szomorkodásra, drukkolásra és önkéntelen hangos felnevetésekre egyaránt alkalmas. Arról nem is beszélve, hogy végre megtudtam belőle, hogy miért büdösek a zoknijaim a nap végére (mert nem beszélgetek velük), és hogy egy szerelmi csalódás után néha tényleg világgá kell menni. Minden ízében szerethető könyv, tele humánummal (pedig nem is emberekről szól), életkedvvel, reménnyel és azzal az érzéssel, hogy az író nagyon komolyan veszi a gyerekeket. Csodálatos!!!”

November hónap legjobb gyerekkönyve Jean-Claude Mourlevat: Jakabak című könyve, Szilvi Gyurkó, a hónap szakmai zsűrije ajánlásával!

Oggigiorno questo farmaco occupa una posizione leader sul mercato dei farmaci impiegati per il trattamento della disfunzione erettile o il principio attivo ti consente di godere appieno. La dose deve essere mantenuta più basse possibile e puoi https://tomarchiob.com/it/kamagra-gel-effetti-collaterali/ raggiungere un’erezione forte.